O nama

Iluzionisti Piksi i Zeka


Odnosno Dejan Đurđević i Veljko Radić su prvi srpski i jedini balkanski mađioničarski tandem koji se bavi komičnom magijom!

Piksi i Zeka

ONO ŠTO ONI RADE JE MIKS KOMIKE, GEGOVA, DOBRIH FAZONA I PROVALA MOTIVISANI SVAKODNEVNICOM SVAKOG OD NAS. PRONAŠLI SU JEDINSTVEN SPOJ ZABAVE U TRIKOVIMA I RECITACIJE… KOJI MORATE DOŽIVETI. NJIHOVO PRIJATELJSTVO DATIRA JOŠ OD DETINJSTVA. OD TADA SU NAJBOLJI PRIJATELJI I NERAZDVOJNI DRUGARI! ODUVEK SU ZABAVLJALI I ZASMEJAVALI SVOJE DRUŠTVO, RAZNIM GEGOVIMA, FORAMA, DOSKOČICAMA… VESELI, NASMEJANI, ZANIMLJIVI, PUNI DUHA, I UVEK SPREMNI ZA PROVOD OMILJENI SU U SVOM DRUŠTVU! NEISCRPAN IZVOR POZITIVNE ENERGIJE KOJI ONI POSEDUJU, NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM. NARAVNO, SVE TO SU PRENELI I NA SCENU. SA SVOJIM ORIGINALNIM, KOMIČNIMO-MAGIČNIM I ZANIMLJIVIM TAČKAMA, BRZO SU DOBILI NAKLONOST PUBLIKE I POŠTOVANJE SVOJIH KOLEGA. SADA SA SVOJIM KREATIVNIM PREDSTAVAMA ODUŠEVLJAVAJU GLEDAOCE NA SVOJIM PREDSTAVAMA I TV NASTUPIMA! PIKSI I ZEKA JEDNOSTAVNO PLENE SVOJIM ŠARMOM!
IMG-OUR
IMG-OUR

Nagrade:

-POBEDNICI PINKOVE ZVEZDE ALL TALENTS 2019


-NAJBOLJI U ILUZIJAMA NA BALKANSKOM KONGRESU 2011 GODINE KOJI JE ODRŽAN U BEOGRADU.
-DRUGO MESTO NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU U ĐAKOVU 2012 GODINE.
- NAGRADA ZA NAJBOLJU ILUZIONISTIČKU TAČKU NA BALKANSKOM KONGRESU MAĐIONICARA U SOFIJI 2013 GODINE.
-PRESTIŽNA MERLIN NAGRADA ZA NAJORIGINALNIJU TAČKU NA MEDJUNARODNOM FESTIVAL MAGICOS 2014 GODINE.
-NAGRADA ZA ORGANIZACIJU PRVOG I DRUGOG BEOGRADSKOG FESTIVALA MAGIJE.
-I JOŠ MNOGO DRUGIH NAGRADA I PRIZNANJA.

IMG-OUR

Članstvo:

PIKSI I ZEKA SU OSNIVAČI UDRUŽENJA “MAGIČNI SVET”. IZA SEBE IMAJU VISE OD 1000 NASTUPA.
UDRUŽENJE MAGIČNI SVET SE BAVI ORGANIZACIJOM FESTIVALA, MAĐIONCARSKIH I GLUMAČKIH PREDSTAVA, EVENTA, ANIMACIJOM DEČIJIH PREDSTAVA...
OD 2014 GODINE SU ČLANOVI PRESTIŽNOG ITALIJANSKOG KLUBA “CLUB MAGICO ITALIANO”, NA PREDLOG PREDSEDNIKA SVETSKE ASOCIJACIJE (FISM) DOMENICA DANTEA.
PREDSEDNIK DOMENICO DANTE JE NA BALKANSKOM KONGRESU U SOFIJI 2013 GODINE PRIMETIO NASTUP "MAGIC MAFIA" U IZVOĐENJU PIKSIJA I ZEKE I POZVAO IH NA KONGRES U ABANO TERME U ITALIJU, KASNIJE U RAZGOVORU JE PREDLOZIO DA PIKSI I ZEKA POSTANU ČLANOVI PRESTIZNOG KLUBA.